Verloskundige praktijk Amarant

Een ervaren en deskundig team

3 verloskundigen, 2 echoscopisten. Alle drie even enthousiast.

Aletta Karstens

Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen, hou van fotograferen, reizen, hardlopen en zeilen.

De begeleiding die ik bied aan zwangeren en hun partners, is bij iedereen weer anders. Ieder stel heeft zijn eigen zorgvraag, omdat behoeften, wensen, ervaringen en persoonlijkheden nou eenmaal verschillen van elkaar. Dat maakt mijn werk juist zo boeiend; elke keer probeer ik mijn zorgverlening op de juiste manier aan te laten sluiten op de aanstaande ouders zodat zij met vertrouwen door de zwangerschap, de bevalling en het kraambed gaan. Ik zie het als een uitdaging om te ontdekken wat mensen nodig hebben. Ik vind het belangrijk dat mensen zich gehoord voelen, en daar neem ik dan ook de tijd voor. Ik streef naar de beste uitkomst voor moeder en kind, zowel medisch als psychosociaal.

Inmiddels werk ik bijna 20 jaar als verloskundige en echoscopist in Capelle aan den IJssel en omstreken. Er komen vrouwen naar de praktijk van wie ik de moeder nog geholpen heb. Ik vind het mooi om te ervaren dat het vertrouwen er is, ben dankbaar dat ook deze volgende generatie mij de zorg toevertrouwd van hun zwangerschap en ervaar dat als een compliment. In die 20 jaar heb ik zelf ook moeder mogen worden, dat stukje heeft mijn zorgverlening ook weer verrijkt. Ik ken de blije maar ook de verdrietige momenten in een zwangerschap, ik merk dat mensen het fijn vinden dat ik hun gevoelens herken.

Corinne Vermeer

Moeder van 4 kinderen, zorgzaam, open en eerlijk. What you see is what you get!

De start van een zwangerschap is een start van een andere fase in je/jullie leven. Ik kijk daarom graag naar het grotere plaatje en denk hierbij ook aan de langere termijn. Als verloskundige ben ik daarom recht door zee om van jullie start als gezin een mooie belevenis te maken. Het denken in oplossingen helpt mij daarbij. Eerlijkheid en openheid van zaken vind ik daarom belangrijk tijdens mijn begeleiding.

Thuis noemen ze mij moeke omdat ik van zorgen hou. Mijn drive om mensen verder te helpen en mijn (soms) grenzeloze zorgzame instelling hebben mij geleid tot de verloskundige die ik nu ben. In ieder persoon schuilt een uniek persoon. En iedere vrouw wordt een andere soort moeder. Mooi omdat proces van vrouw naar moeder te begeleiden, te zien en van te genieten! 9 maanden zijn veel te kort !

Roos Pekaar

Tevreden moeders over Verloskundige praktijk Amarant

“Bij allebei onze kinderen hebben we geweldige begeleiding en zorg van de meiden van Amarant gehad. Zowel tijdens de zwangerschap, de bevalling en de nazorg weten ze precies wat jij (en je kleintje) nodig hebt.”
Liefs,
“Tijdens beide zwangerschappen was ik onder controle bij verloskundigenpraktijk Amarant. Ik vond het een super fijne praktijk om onder controle te zijn. De verloskundigen zijn erg betrokken en deskundig. Ik voelde me super op mijn gemak, ze namen echt de tijd voor ons. Mocht ik nog een keer zwanger zijn, ga ik zeker bij hen onder controle!”
Liefs

“Jullie gaan gewoon door in deze moeilijke tijd, daarom hebben jullie wel een schouderklopje verdiend! Dank voor de goede zorgen, met name door het opzetten van de online bijeenkomsten. Jullie gaan gewoon door als ware helden. Zo kunnen wij toch nog op een fijne manier van de zwangerschap genieten!”

Heel veel liefs

“Het was een rare zwangerschap, maar jullie waren er altijd wanneer het nodig was en gaven mij ook het vertrouwen.”

In verwachting?

Wij begeleiden je graag in dit bijzondere proces

×