Verloskundige praktijk Amarant

Een ervaren en deskundig team

2 verloskundigen, 2 echoscopisten. Alle twee even enthousiast.

Aletta Karstens

Inmiddels ben ik alweer meer dan 20 jaar gelukkig getrouwd, en moeder van 2 volwassen studerende kinderen. In mijn vrije tijd hou ik van zeilen, fotograferen, reizen, lekker eten en wandelen met vriendinnen.

Samen met Corinne ben ik praktijkeigenaar van Verloskundige praktijk Amarant. Naast het cliëntencontact betekent dat dus ook al het reilen en zeilen achter de schermen regelen, om de praktijk goed te laten draaien. Ik vind het heerlijk om samen met Corinne te sparren en nieuwe ideeën uit te werken voor in de praktijk.

De begeleiding die ik aan zwangeren hun partners bied, is bij iedereen weer anders. Ieder stel heeft zo zijn eigen zorgvraag, omdat behoeften, wensen, ervaringen en persoonlijkheden nou eenmaal verschillen van elkaar. Dat maakt mijn werk juist zo boeiend; elke keer probeer ik mijn zorgverlening op de juiste manier aan te laten sluiten op de aanstaande ouders zodat zij met vertrouwen door de zwangerschap, bevalling en het kraambed gaan. Ik zie het als een uitdaging om te ontdekken wat mensen nodig hebben. Ik vind het belangrijk dat mensen zich gehoord voelen, daar neem ik dan ook graag de tijd voor. Ik streef naar de beste uitkomst voor moeder en kind, zowel medisch als psychosociaal.

Ik ben een nuchter persoon, hou van duidelijkheid en eerlijkheid. Zo zal ik jullie in de spreekkamer dan ook benaderen, met een gezonde dosis humor erbij. Het meest op mijn plaats voel ik mij bij het doen van het spreekuur, ik geloof ook dat daar mijn kracht ligt. Na 23 jaar als verloskundige gewerkt te hebben, ben ik gestopt met het begeleiden van bevallingen. Mijn focus ligt nu bij het doen van het spreekuur en het managen van de praktijk. Naast de echo’s die ik in de praktijk maak, ben ik echoscopist bij Echocentrum Verve, waar ik voornamelijk de 13 en 20 weken echo’s maak.

Corinne Vermeer

Sinds 1999 ben ik getrouwd met de leukste! Moeder van 4 kinderen, zorgzaam, open en eerlijk.

What you see is what you get!

De start van een zwangerschap is een start van een andere fase in je/jullie leven. Ik kijk daarom graag naar het grotere plaatje en denk hierbij ook aan de langere termijn. Als verloskundige ben ik daarom recht door zee om van jullie start als gezin een mooie belevenis te maken. Het denken in oplossingen helpt mij daarbij. Eerlijkheid en openheid van zaken vind ik daarom belangrijk tijdens mijn begeleiding.

Thuis noemen ze mij moeke omdat ik van zorgen hou. Mijn drive om mensen verder te helpen en mijn (soms) grenzeloze zorgzame instelling hebben mij geleid tot de verloskundige die ik nu ben. In ieder persoon schuilt een uniek persoon. En iedere vrouw wordt een andere soort moeder. Mooi omdat proces van vrouw naar moeder te begeleiden, te zien en van te genieten! 9 maanden zijn veel te kort !

Tevreden moeders over Verloskundige praktijk Amarant

“De begeleiding van de meiden van Amarant als heel fijn ervaren. De geruststellende woorden, informatie en extra echo’s als ik me zorgen maakte waren enorm fijn. De begeleiding tijdens de bevalling was erg prettig en mede door het handelen en optreden van Amarant is mijn bevalling heel vlot en soepel verlopen. Weinig pijn en 100% meegevallen!”

“Goede en fijne begeleiding. Er is kennis en ervaring bij alle verloskundigen. Goed bereikbaar. Voor mij en m’n vriend was dit een goede keuze bij beide zwangerschappen. Ik zou Amarant aanbevelen!”

“The ladies at Amarant are the best! They made us feel highly secure and pleasant through the whole journey with their professionalism, patience, enthusiasm and beautiful smiles. As expats who have limited info. of how such things work here, this means a lot for us. We truly feel thankful for everything with them.”

“Ik ben oooontzettend tevreden over de begeleiding en zorg van de meiden van Amarant. Ik was zowel bij mijn eerste kind als ook nu bij mijn 2e zwangerschap bij Amarant en zou ook niet anders willen! Zeer professioneel, betrouwbaar, kundig en ik voel me echt gehoord! Bedankt!”

In verwachting?

Wij begeleiden je graag in dit bijzondere proces

×