Bevalling

Zodra je zwanger bent, ben je blij maar kan je ook al vol vragen zitten over de bevalling. Wat zijn nu weeën, herken ik ze wel en kan ik de pijn wel aan?

Vertrouwensband, voorbereiding, continuïteit

Een goede voorbereiding, vertrouwde mensen om je heen en een verloskundige die je tijdens de hele bevalling begeleid kunnen een hoop angst en onzekerheid wegnemen. Hierdoor kan je tijdens de bevalling beter ontspannen. Dit zorgt ervoor dat je minder pijn ervaart en dat de weeën beter doorzetten. Hierdoor kan je bevalling vlotter verlopen. Daarbij helpen we jou om uit te gaan van je eigen kracht en geloof te hebben in je eigen kunnen!

Wij bieden een klein hecht team, wij staan voor continue begeleiding tijdens de bevalling en we bieden een voorlichtingsavond aan over de bevalling met daarbij een individueel geboorteplan.

Zo bereiden we je voor op je bevalling

Tijdens de zwangerschapscontroles zorgen wij ervoor dat je bij ons alle drie een paar keer op controle bent geweest. Zo bouw je in een korte tijd een vertrouwensband met ons alle drie op.

Vanaf 24 weken zwangerschap kan je bij ons een voorlichtingsavond over de bevalling bij wonen en bij 33 weken zullen we samen je geboorteplan bespreken. In het geboorteplan kan je aan ons laten weten wat je belangrijk vindt, wat jouw ideeën, wensen en verwachtingen zijn en hoe jij graag wilt dat wij met je omgaan tijdens de bevalling.

Als je gaat bevallen zorgen wij dat we bij je blijven. Ook als het medisch overgedragen moet worden aan de gynaecoloog blijven wij jouw vertrouwde gezicht.

Contactgegevens

Heb je een vraag, opmerking of wil je een afspraak in plannen? Dan horen we dat graag. Mail, app of bel ons!

Spoedlijn: 06 -10004040
T: 010 – 2361841

Meld je aan

Tevreden moeders over Verloskundige praktijk Amarant

“Bij allebei onze kinderen hebben we geweldige begeleiding en zorg van de meiden van Amarant gehad. Zowel tijdens de zwangerschap, de bevalling en de nazorg weten ze precies wat jij (en je kleintje) nodig hebt.”
Liefs,
“Tijdens beide zwangerschappen was ik onder controle bij verloskundigenpraktijk Amarant. Ik vond het een super fijne praktijk om onder controle te zijn. De verloskundigen zijn erg betrokken en deskundig. Ik voelde me super op mijn gemak, ze namen echt de tijd voor ons. Mocht ik nog een keer zwanger zijn, ga ik zeker bij hen onder controle!”
Liefs

“Jullie gaan gewoon door in deze moeilijke tijd, daarom hebben jullie wel een schouderklopje verdiend! Dank voor de goede zorgen, met name door het opzetten van de online bijeenkomsten. Jullie gaan gewoon door als ware helden. Zo kunnen wij toch nog op een fijne manier van de zwangerschap genieten!”

Heel veel liefs

“Het was een rare zwangerschap, maar jullie waren er altijd wanneer het nodig was en gaven mij ook het vertrouwen.”

In verwachting?

Wij begeleiden je graag in dit bijzondere proces

×