Bevalling

Zodra je zwanger bent, ben je blij maar kan je ook al vol vragen zitten over de bevalling. Wat zijn nu weeën, herken ik ze wel en kan ik de pijn wel aan?

Vertrouwensband, voorbereiding, continuïteit

Een goede voorbereiding, vertrouwde mensen om je heen en een verloskundige die je tijdens de hele bevalling begeleid kunnen een hoop angst en onzekerheid wegnemen. Hierdoor kan je tijdens de bevalling beter ontspannen. Dit zorgt ervoor dat je minder pijn ervaart en dat de weeën beter doorzetten. Hierdoor kan je bevalling vlotter verlopen. Daarbij helpen we jou om uit te gaan van je eigen kracht en geloof te hebben in je eigen kunnen!

Wij bieden een klein hecht team, wij staan voor continue begeleiding tijdens de bevalling en we bieden een voorlichtingsavond aan over de bevalling met daarbij een individueel geboorteplan.

Zo bereiden we je voor op je bevalling

Tijdens de zwangerschapscontroles zorgen wij ervoor dat je bij ons alle drie een paar keer op controle bent geweest. Zo bouw je in een korte tijd een vertrouwensband met ons alle drie op.

Vanaf 24 weken zwangerschap kan je bij ons een voorlichtingsavond over de bevalling bij wonen en bij 33 weken zullen we samen je geboorteplan bespreken. In het geboorteplan kan je aan ons laten weten wat je belangrijk vindt, wat jouw ideeën, wensen en verwachtingen zijn en hoe jij graag wilt dat wij met je omgaan tijdens de bevalling.

Als je gaat bevallen zorgen wij dat we bij je blijven. Ook als het medisch overgedragen moet worden aan de gynaecoloog blijven wij jouw vertrouwde gezicht.

Contactgegevens

Heb je een vraag, opmerking of wil je een afspraak in plannen? Dan horen we dat graag. Mail, app of bel ons!

Spoedlijn: 06 -10004040
T: 010 – 2361841

Meld je aan

Tevreden moeders over Verloskundige praktijk Amarant

“De begeleiding van de meiden van Amarant als heel fijn ervaren. De geruststellende woorden, informatie en extra echo’s als ik me zorgen maakte waren enorm fijn. De begeleiding tijdens de bevalling was erg prettig en mede door het handelen en optreden van Amarant is mijn bevalling heel vlot en soepel verlopen. Weinig pijn en 100% meegevallen!”

“Goede en fijne begeleiding. Er is kennis en ervaring bij alle verloskundigen. Goed bereikbaar. Voor mij en m’n vriend was dit een goede keuze bij beide zwangerschappen. Ik zou Amarant aanbevelen!”

“The ladies at Amarant are the best! They made us feel highly secure and pleasant through the whole journey with their professionalism, patience, enthusiasm and beautiful smiles. As expats who have limited info. of how such things work here, this means a lot for us. We truly feel thankful for everything with them.”

“Ik ben oooontzettend tevreden over de begeleiding en zorg van de meiden van Amarant. Ik was zowel bij mijn eerste kind als ook nu bij mijn 2e zwangerschap bij Amarant en zou ook niet anders willen! Zeer professioneel, betrouwbaar, kundig en ik voel me echt gehoord! Bedankt!”

In verwachting?

Wij begeleiden je graag in dit bijzondere proces

×