Rioolwerkzaamheden Spoorlaan

Wanneer:  29 juni 2020
Van: 12:45
Tot: 14:05
Locatie: Gezondheidscentrum Spoorlaan

 

NIEUWSBRIEF

25 juni 2020

 

Rioolwerkzaamheden

Vanaf a.s. maandag voor de komende 6 weken starten er werkzaamheden op het parkeerterrein.  Dit betekent dat

  1. de inrit wordt afgesloten;
  2. de uitrit bredere wordt gemaakt, zodat deze als uit- en inrit kan functioneren;
  3. de vlaggenmasten worden afgebroken en op een andere plek teruggezet;
  4. de drie parkeerplaatsen en de vier parkeerplaatsen aan de straatkant worden opengebroken en afgesloten met bouwhekken;
  5. de rijweg op ons terrein dan 30/40 cm smaller wordt;
  6. ze voor de bouwvak klaar zijn en anders doorgaan, zodat het nog voor de bouwvak weer open en schoon is.

 

We hebben navraag gedaan of kan worden gemeld wanneer de (geluids)overlast groot zal zijn net als gisteren toen met een trilblok werd gewerkt. Daarop hebben we het volgende antwoord ontvangen: Het zal tot 31 juli de nodige hinder gaan ondervinden van maandag t/m vrijdag tussen 7uur en 16:00/16:30. Over hoe hoog de hinder zal zijn van de werkzaamheden kan ik niks over zeggen, voor de ene is de geluidsoverlast hoog waarbij het voor een ander een lage overlast is. Maar zo hard als een trilblok is het niet. Maar wij gaan met zwaar materieel aan de gang.”

 

Daarna hebben we de vraag gesteld of er toch enige informatie kan worden gegeven over de aard van de werkzaamheden en de te verwachten overlast. Hierop hebben we het volgende antwoord ontvangen: “Ik kan op vrijdag aangegeven welke werkzaamheden er gaan plaatsvinden voor de week erna. Dit is het maximaal haalbare wat ik voor u kan doen.

As. week zal er de gehele week opbreekwerkzaamheden gaan plaatsvinden, deze werkzaamheden zorgen voor een grotere hinder kwa geluid. Langs de burgermeester Bakkerlaan zal er een rupskraan gaan draaien. “

 

Als ik deze wekelijkse informatie ontvang, zal ik het doorsturen.

 

Parkeren door patiënten/cliënten moeten we zoveel mogelijk zien te vermijden om chaos op het parkeerterrein te voorkomen. Misschien kan iedereen aan z’n patiënten/cliënten vragen om zoveel mogelijk op de fiets of lopend te komen.

 

De oversteekplaats en looproute vanaf de overkant (m.n. voor medewerkers die met de auto komen van belang) is met palen gecreëerd. De palen waren terug geschoven, maar staan nu weer op de juiste plek. Rondom het kruispunt staan borden om mensen te waarschuwen voor de werkzaamheden.

 

Dit is de informatie die we nu kunnen geven. Mocht er iets zijn, laat het dan even weten via beheer@gcspoorlaan.nl