A P P S  – Je bent net zwanger en je hebt al een heleboel vragen. Er zijn verschillende apps die je een handje op weg kunnen helpen.

  1. Zwangerhap

Toastje met gerookte zalm, rauwe melk of die speciale yoghurt? Kan ik deze nu ik zwanger ben nog eten? De zwangerHap app kan je hier antwoord op geven. Zo hoef je je niet meer druk te maken over of je iets wel of niet mag eten.

  1. App: Werk & zwangerschap

Soms zijn er dingen onduidelijk met betrekking tot werk en zwangerschap. Welke rechten heb je als zwangere vrouw en welke plichten heeft je werkgever? Of vind je het lastig om te vertellen dat je zwanger bent aan je werkgever? Deze app helpt je bij deze vragen.

  1. How about mom app

Dit is een app die je voorbereid op het eerste jaar moederschap. Onderwerpen als voorbereiding op je bevalling, borstvoeding en de kraamtijd, bloedverlies na de bevalling, naweeën, stemmingswisselingen, seks en terug naar je werk, etc. De app is recht voor zijn raap, herkenbaar en zonder poespas.

  1. ZwApp

De ZwApp is speciaal ontwikkeld voor zwangeren door verloskundige en gynaecologen. De app geeft je praktische en betrouwbare informatie tijdens je gehele zwangerschap.

  1. Contractions Timer app

Met een weeën timer houd je bij hoe lang je weeën duren en hoeveel tijd ertussen zit. Ook kan je de sterkte van de weeën aangeven. Hiermee krijg je een simpel overzicht van hoe je ervoor staat tijdens de bevalling.

  1. Kegeltrainer app

Met de Kegel Trainer app kan je iedere dag oefeningen doen om je bekkenbodem te versterken. De app herinnerd je hier ook aan. De basisoefeningen zijn gratis. Wil je meer mogelijkheden, dan kan dit tegen betaling. Een handige app voor na je bevalling.

  1. Samen voeden
    Samen Voeden is een babyvoeding app voor de eerste maanden. Je kan de voeding van je baby bijhouden. De plas- en poepluiers en het gewicht. Zo krijg je een goed inzicht in het voedingsschema en de gewoonten van je kind. Samen Voeden is ontwikkeld voor een kraamzorgorganisatie.

De meiden van Amarant

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *